dimarts, 8 d’abril del 2014

FELICITATS VALERIA!

Felicitem  la Valeria Katimi de 2n D’ESO que ha quedat finalista en el Concurs  FEM MATEMATIQUES 2014





Aquest passat dissabte 5 d'abril va tenir lloc a l'Institut Riudaura de Castell d'Aro la segona fase del concurs FEM MATEMÀTIQUES  2014 que com cada any, va adreçat a l’alumnat de 6è de primària, i 1r i 2n d’ESO per investigar, pensar, compartir idees, trobar estratègies, resoldre enigmes, ... i que té ganes de passar una bona estona gaudint de les matemàtiques. Aquest curs, que es desenvolupa en tres fases, el patrocina l’ADEMGI, Associació d'Ensenyants de Matemàtiques de  Gironina, amb el suport del Departament d'Educació. 

És una activitat que té la finalitat de contribuir a desenvolupar la competència matemàtica i permet intercanviar experiències i compartir propostes per part del professorat de les diferents comarques de Catalunya. A més, vol sensibilitzar la societat catalana en general sobre la necessitat de millora d’una educació matemàtica que afavoreixi el desenvolupament personal i la integració social d’uns ciutadans i ciutadanes lliures i responsables.

Desprès de passar les proves per resoldre els problemes de la primera fase, els guanyadors passen la segona fase. I els finalistes de la prova individual, es classifiquen per a la Final de Tot Catalunya. El dissabte 5 d’abril, va tenir lloc la segona fase del Concurs a Casell d’Aro

De la nostra ciutat, van ser seleccionats per competir a Castell d'Aro, alumnes de l'Institut Bosc de la Coma i de l'Escola Pia d'Olot i al final de la jornada, van sortir seleccionats alumnes de l'Institut Bosc de la Coma i de l'Escola Pia, que participaran en la final de Catalunya, que es portarà a terme el proper dissabte 17 de maig.

De la nostra escola,  l’alumna de 2n de Secundària, Valerie  Katimi va ser una de les 4 finalistes que participarà a la final del dia 17 de maig.

Va ser una jornada molt participativa i instructiva i va acabar amb una xerrada sobre matemàtica recreativa, a càrrec del professor Anton Aubanell, que va captivar el públic adult i juvenil demostrant que es pot estudiar geometria amb bombolles de sabó.

Des de l'equip de professors i des de l'Associació d'Alumnes, la felicitem i li desitgem molta sort per al dia de la gran final.

Enhorabona, Valerie! Endavant i ànims!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada